Veruj,veruj i veruj!♥

Nisi zadovoljna svojim telom. Nisi zadovoljna svojom kosom,niti svojim stomakom,nogama,butinama,grudima. Ah znam. Znam ali zar nisi primetila da sve ide naprimer ne volim svoju kosu,ne volim svoj stomak,ne volim svoje butine,predebela sam,ne volim svoje grudi tako su male. Zar nije malo pregrubo da sve bude sa ne? Hm,ja mislim da jeste. Dosta. Sve ćemo pretvoriti u nešto drugo. Zadovoljna sam sa svojom kosom,zadovoljna sam sa stomakom,ja imam prelepe grudi,ja imam odlične noge! Previše si bila kritična prema sebi a sada se pripremi krećemo u promenu! Vuuhu!
Pre svega dobrodošla na mesto gde ćemo rešiti sve tvoje probleme. Ja sam Milica,drago mi je. Od sada ću biti tvoja podrška i osoba koja će ti pomoći pa krenimo! Dosta mi je da slušam gluposti,nemam dobro telo,bla,bla,bla. Hej,ti si super. Ali baš baš super! Nemoj da više kukaš. Mnogi ljudi su te uverili kako ne vrediš,kako nisi lepa,ali to je sve laž! To trebaš da znaš pre svega! Ti da ne vrediš mnoge osobe ti nebi rekle da ne vrediš,one to govore jer su ljubomorne i to mnogo! Upravo pravim razne izraze lica dok kucam ovo jer vodim razgovor sa tobom! Razumeš da ti mnoogo mnogo vrediš! Ako sada plačeš ili ako si tužna ili kada budeš bila tužna želim da dođeš i da pročitaš ovaj tekst. Sada sediš tužna i plačeš možda,nisi možda zadovoljna svojim životom,ili tako nešto slično a ja ovde iza ekrana sedim i mrštim se i pravim mrgudne izraze lica! Najpre bi došla tu i povukla bi te za ruku i odvela kroz svet,naučila bih te da shvatiš da je svet prelep. I stvarno bi te sada došla i golicala i stvarno tukla što si tužna! A ako se sada smešiš onda već možemo pričati! Sada ću te ja naučiti da veruješ i uživaš,ali najpre ćemo naučiti da veruješ. Veruj samo veruj! Čak možeš nekad i leteti ako veruješ wuuhu! 
I BELIEVE I CAN FLY!!!
Znam da se čudiš što će sada biti ova slika ovde,but ova slika je kroz crazy i prikazuje trenutno moje raspoloženje i moju energiju! Vidiš,možeš i ti leteti! 
Da li si spremna? Ja jesam! Krećemo u akciju! Ako nisi zadovoljna svojim telom ili drugim stvarima,želim reći da se menjaju vremena. Sada si nezadovoljna,sutra ćeš biti zadovoljna! Samo veruj! Ja verujem u tebe. Ako nisi zadovoljna sa svojim izgledom u daljim postovima ćemo početi raditi na tome! Rešićemo se vaših loših mišljenja o tome kako ne vrediš,nisi lepa,nisi zgodna.. Zgodan može svako biti. Samo ako veruje u to! Ako želiš se rešiti svojih kilograma moraš shvatiti da je to neki uzvičnik veliki ! u prevodu to znači da je potrebno krenuti raditi na sebi. Moraš početi i moraš ustati! Ako si pala ustani sada! Ako padneš ti padam ja! Ustaneš ti ustajem ja! Prvo ćemo krenuti sa verovanjem za sebe. A u sledećim postovima će biti nešto o kilaži i ostalim stvarima. Moraš početi verovati sebi. Verovati da si lepa baš takva kakva jesi! Moraš znati da za sve postoji rešenje pa čak za one najgore problem,kmh kako bi ih mi to nazvali "najgorim". Ako misliš da si debela zaustavi tu misao jer jedan je život! Bar se potrudi da ga učiniš najlepšim. Ti zapravo svaki dan krasiš sebi život i bojiš ga raznim bojicama! Crvena,žuta,narandžasta! Kako su prelepe boje! Samo moraš se opustiti i koristiti ih sa ljubavlju. Zašto ne veruješ sebi? Pokušavam da shvatim te. Ali shvatam te. Moraš samo reći sebi ja samo uživam u životu! Shvataš? Ajde,reci! Pogledaj se u ogledalu i kaži sebi! Ja samo uživam! I uživaćeš veruj mi! Samo ako veruješ! Na neki način sve ovo nebi bilo stvarno,ovaj svet nebi bio stvaran ako ti ne veruješ. Ni list koji uzmeš u ruke nebi bio stvaran ako ti ne veruješ da je stvaran. Sve se zapravo vrti oko tog verovanja. Samo je potrebno iz dubine srca verovati!  Ovo je trenutno bio jedan inspirativni post! Ja kada me uhvati tempo moram pisati! Nadam se da ti se svideo! Vidimo se u sledećem postu! U sledećem postu nastavljamo pričati o tvom životu i vraćamo se na isto mesto da rešavamo probleme! Veruj u sebe.Volim te ! Kisss,kiiisss♥




Коментари

  1. Slažem se sa ovim. Svaka osoba treba da ima samopouzdanje i niko ne treba da mu to oduzima. Sjajaj post, drago mi je da dijelino isto mišljenje !

    ОдговориИзбриши
  2. Slažem se sa ovim. Svaka osoba treba da ima samopouzdanje i niko ne treba da mu to oduzima. Sjajaj post, drago mi je da dijelino isto mišljenje !

    ОдговориИзбриши
  3. U ovom osjetljivom periodu života svatko je se našao ,srećom ja sam prešla preko toga i prihvatila se. Svaka čast na tako lijepom razmišljanju ! Stay glorius !

    https://hisandherway.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  4. Još jedan od tvojih jako inspirativnih postova koji mene oduševljavaju. Stvarno, svaka čast! Mislim da ćeš napraviti dosta promjena u ovoj našoj blogosferi. ♥♥♥ Samo naprijed!

    Novi post -> www.innisall.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Svakim postom me sve više oduševljavaš♥ Zaista se slažem s tobom da svaka osoba treba imati samopouzdanje i vjerovati u sebe *-* Svaka čast!
    Novi post -> This is my life♥

    ОдговориИзбриши
  6. Postovi su ti toliko inspirativni ❤ ovaj je, kao i svi, fantastican i totalno od pomoci ✌ Bravooo

    ОдговориИзбриши
  7. Prije svega zelim ti se zahvaliti sto si me zapratila i na mom blogu ostavila stvarno ljep komentar. Prijavila sam se na tvoj blog zato što je zaista divan. Nakon procitanog ovog posta ostala sam doslovno bez teksta. Odlicno si napisala. Zaista sam uzivala citajuci ovaj post. Hvala ti na tome!

    http://stroongana.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  8. PISI KNJIGU! NIJE NORMALNO KAKO DOBRO PISES!!!
    svrati:http://janead.blogspot.rs/2017/07/kako-ja-pisem-post.html

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Joj haha hvala puno!♥Sve je moguće!Možda počnem i pisati knjgu,ali još najverovatnije neću tek tamo malo kasnije kada još proširim znanje!♥

      Избриши
  9. Odličnoo napisano! Obožavam da čitam postove na tvom blogu jer me uvek motivišu. I daa, predivno pišeš!

    teen-scorner.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  10. Анониман16. јул 2017. 04:28

    Odlican tekts i odlicnu inspiraciju dajes... :)) <3

    Novi post https://adrianafashionpuzzle.blogspot.com.mt/

    ОдговориИзбриши
  11. Uvijek pišeš tako inspirativne postove! Samo nastavi tako,super pišeš!
    Novi post je na blogu:https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  12. Koju pozitivu imas! Post je odlican♥

    beautyakworld.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  13. Hi everyone!!!HOW I GOT MY WIFE BACK/MY BABY WITH THE HELP OF Dr. AHMED
    I have being married to my wife for the past 3 years and 9 months we have obviously being living fine for those past few years. but the problem i was having was that i haven't being able to impregnate her because i thought i had a low sperm count,i had being visiting many hospital done various of test and samples but to no avail because all they could tell me was that am perfectly fine but i know that i am not fine my wife has being becoming impatient because i haven't being able to impregnate her after so many years. Things got worst each day, every seconds of my life i always think of what next to do because am being fed of me being incapable. i have come across so many health attendant who normally tell me that i have no problem. but i know that am sincerely not OK. One faithful evening when i came online in search of some people testified that he brought their Ex lover back, some testified that he restores womb, cure cancer, and other sickness, some testified that he can cast a spell to stop divorce and so on. i also come across one particular testimony, it was about a woman called Cora, she testified about how he brought back her Ex lover in less than 28 hours, he is the answer to all your problem. that is how they got help from Dr Ahmed, their wife back, how they got their husband back, how they got their low sperm on high rate with the help of Dr Ahmed i had to quickly get his email/phone number on line and contact him as soon as i could because i needed help urgently we had some talk and what i will do to get my self OK. he told me that all i had do is to get some items for purification and cleansing, i did all of those and thanks to Dr Ahmed am perfectly fine and my wife has given birth to Twins of the same sex all thanks to Dr Ahmed for his wonderful help... Contact.: E-mail: Ahmedutimate@gmail.com or call/Whats-app: +2348160153829.
    Curry Nathan from UK

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови