Dobre drugarice vs loše drugarice💕#10dayswithme

Dobre drugarice vs loše drugarice? Ko pobeđuje lol hah? Naravno, uvek pobeđuje dobro a ne loše zar ne? Koliko puta vam se desilo da ste želeli da budete sa onim lošim osobama da bi ispali u društvu onako kul? Najpre ćemo napisati šta su to dobre a šta loše osobine i neke njihove osobine ili kako se to već zove. Dobre drugarice će uvek biti tu za vas. Govoriće vam istinu i kako god ona bila surova. Biće pravedni i uputiće vas na pravi put, posavetovaće vas kada grešite. Prave prijateljice su osobe koje su tu za vas 24h. Znači kad god vam je potrebna pomoć oni će biti tu za vas, bilo to pa čak i 3 ujutru. Takođe braniće vas u smislu staće vam u odbranu kada ona bude bila potrebna. Ja svoje pravo prijateljstvo sam stekla jedino u drugom razredu i trajalo je do četvrtog. Ono više nepostoji jer se ta osoba promenila. Više se ni ne sećam kakav je osećaj imati dobru i pravu drugaricu jer ja je baš ni nemam. Niti sam doživela to sem u drugom razredu. Sada ćemo preći na one loše drugarice. Loše drugarice nikad nisu tu za vas. One su za vas tu samo kada ste u centru pažnje i kada ste im potrebne. Nikada nećete dobiti pravi savet od njih. Takođe sve što će vam reći biće pff kada vam bude bio potreban savet. Takve osobe nisu pravi prijatelji. Oni nikada ubedljivo nikada neće biti pravi. Koliko god oni bili "kul". Svi oni gledaju u svoje dupe, baš ih briga za vas. Oni se smeju i uživaju kada vi grešite oni u sebi misle "ahaha jeee pogrešila je". Nikada nemojte biti u lošem društvu na taj način i vi postajete postepeno loši. Oni vas uvlače u stvari koje nisu dobre poput droge i svakakvih stvari.. Uvek su ljubomorni na vas kada ste uspešni i kada vam stvari idu odlično. I najzad ko pobeđuje dobre drugarice ili loše drugarice?
Pravi prijatelji poznaju se u nevoljama.

Коментари

  1. Super post! Jako mi se sviđa tema koju si odabrala,potpuno te shvaćam u ovom ijelu gdje ti se dobra prijateljica promjenila jer se i meni to dogodilo,ali mislim da ne trebamo svejedno se siliti na društvo koje nam ne odgovara već čekati nekog pravog prijatelja-što si ti gore sve lijepo napisala! <3
    novi post je na mom blogu:https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  2. Predivan post, draga. Slažem se sa svime što si navela. Nažalost, danas su više prisutne one loše drugarice, nego one dobre, i retko kada ćete naići na one dobre.

    laAdda | BTS #2 - Study videos

    ОдговориИзбриши
  3. Hi Milica, thank you for visiting my blog and for following, I started following you as well on GFC, but also on Google PLus.

    Have a great week ahead!

    Xoxo, Victoria

    https://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    https://plus.google.com/u/0/+VictoriaWestToronto

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови