Kako naći pravu bff? #10dayswithme💕

Današnja tema naterala me je da napišem šta su to zapravo najbolje drugaice i kako ih pronaći iz razloga što sam sada proširila znanje o drugaricama. Naime došla sam na tu temu jer sam trenutno ma odmoru i upoznala sam se sa dve devojčice, čućete dalje priču... Takođe sledeći post biće poprilično interesantan. Vratićemo se na priču sada. Ja sam u hotelu i u jednoj banji koja je baš lepa i gde sam upoznala dve devojčice. Jedna je mlađa, druga je starija. Ta starija ima poprilično mnogo veliko samopouzdanje i ona je onako kada smo napolju u centru pažnje jer se onako glupira. Ja sam se osetila kada sam sama sa njom uživam ali kada nisam sa njom kada smo sa nekim još odavde onda ja nepostojim iskreno u njihovom društvu. Ovim putem iz ove priče sam naučila da ne pravite budale os sebe da biste bili u centru pažnje jer sve je to kao i uvek prolazno. Danas su se drugarice i društvo promenilo, više ništa nije kao pre. Pre je sve bilo bolje ali i danas postoji ako ste uz pravo društvo koje vas voli onda vam je bolje nego što je pre bilo sigurno zar ne heh? Inače vratimo se na temu. Iskrena ću biti ja svoju najbolju prijateljicu još nisam našla. Sve savete od drugarica koje sam dobila su bili pff i kao biće bolje i to je to. To vam pre svega nikada nisu drugarice niti će vam biti. Ja sam osoba koja kaže svim mojim drugaricama nešto u lice a njih to ponekad i povredi ali istina boli. Ja se nadam da vi koji imate najbolje drugarice da ih čuvate jer verujte mi imate veliko blago. Vama koji još ih niste našli nemojte tugovati. Ljudi će doći i proći na kraju će doći i ono što vi pravo zaslužujete samo je potrebno verovati u to. Tu manju devojčicu koju sam upoznala je jako prijatna a kada sam polazila na put smatrala sam da nikog neću upoznati a opet jesam. A nikad nebi rekla da ću postati nerazdvojna sa njom. Možda budem vam u nekom postu pokazala kako izgleda ta banja u kojoj sam ja ukoliko budete želeli i izvinite što sam skrenula sa teme. Prave prijatelje možda sada niste pronašli ali pronaćićete  ih kasnije, možda u srednjoj školi, možda na fakultetu ali ćete ih naći budite ubeđeni u to. Samo morate tragati i tragati i naći konačno to. Zamalo sam zaboravila najvažniji savet. Budite to što jeste, nemojte biti ono što niste. Svaki pit budite iskreni jer svi zaslužuju da čuju istinu, ma koliko to bilo surovo.

Коментари

  1. Post ti je zakon, opet haha. Ja sam svoje prave prijatelje našla u srednjoj i stvarno sam sretna. :)❤

    sretnisanjar.blogspot.hr - novi post

    ОдговориИзбриши
  2. Super post! Zanimljiva tema,osobno ni ja nemam nekakvu bff,imam prijatelje ali ne neke kojima bi povjerila nešto najosobnije ili s kojima bih provodila svaki dan,ali eto,nadam se da ću,kako si i sama rekla,jednom naći dobru prijateljicu ili prijatelja zbog kojeg se neću morati mijenjati!<3
    novi post je na blogu:https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  3. Trenutno imam 17 godina i idem u srednju. U osnovnoj misam imala prijatelje ni u srednjoj nema iako sam 2 godina srednje yelim da sto pre odem iz nje svaki put kada dodjem kuci placem. Moj razred je uzasan niko se ni sa kim ne voli iskreno i razmisljam kada bi to moja bff trebala doci ne mogu vise da sedim subotom kuci i da gledam storije sviju iz razreda kako izlaze. Trebam ovo leto poceti raditi mozda tu nadjem sebi drugaricu.

    ОдговориИзбриши
  4. Ja sam se posvadala sa bff ,i dok se nismo vidale nedostajala mi je ali je sebi nasla dvije nove bff ,a ja bih da opet budemo bff nez sta da radim da li da ju pitam ili ne

    ОдговориИзбриши
  5. Imala sam najbolju drugaricu koju sam upoznala od vrtića. Pošto sam tada bila malo stidljiva,i još uvek nisam pronašla nekog s kim sam mogla da se družim,ona me je pitala da li želim da se družimo. Tako smo postale BFF nerazdvojne drugarice. Posle par godina smo zajedno išle u školu. Tada smo se još više zbližile,i mogle smo da postanemo više od drugarica čak i ako smo se razlikovale. Išle smo zajedno do 4 razreda a posle se preselila i promenila je školu. Sad sam 5 razred i vidjam je sve manje.Ona je u drugoj školi pronašla još najboljih drugarica i jednoj drugoj više nismo bile deo života. Od tog dana tražim novu BFF.

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови