Kako se rešiti negativne energije? #10dayswithme 💕

Kada je u pitanju negativna vibracija gotovo dovoljno je da samo kažete sebi ne želim više negativnu vibraciju,dosta je bilo. Samim tim počinjete raditi da je se rešavate znači dovoljno je samo odlučiti i tu ste već učinili na neki način prvi korak. Sledeći koraci jesu da počinjete biti svesni vaše okoline i vaše situacije koju zapravo imate. Znači postanite biti svesni svega onoga što pre niste kao što su naprimer neke sitnice i zapravo počnite biti srećni i zahvalni zbog tih stvari koje ustvari imate jer tako se dolazi do srećne energije. Onda, zašto imate negativnu vibraciju? Zbog čega se loše osećate i šta je to učinilo da vi imate loša osećanja. Naime, nama ljudima je mnogo teško biti danas srećan jer imamo mnogo tehnologije koja nam odvraća pažnju zapravo od uživanja u prirodi i od jednostavno tog nekog kontakta sa prirodom i na neki način to je jedna od kljičnih stvari negativne vibracije. I onda ta vaša energija bude neistrošena i dođe do nekog prepunjenja i tako onda nastane haos od osećanja. Ali osećaji i emocije su samo privremeno tu i uvek se menjaju. Čas si srećan, čas tužan. Ali zato svi preporučuju boravak u prirodi odnosno da šetate što više možete jer totalno je drugačiji osećaj biti unutra sa telefon i kompjuterom i biti napolju na čistom vazduhu Negativna energija kao što sam naziv kaže utiče negativno po nas i naše zdravlje. Uvek vam preporučujem da nikada u sebi ne skupljate loše stvari i loše osećaje jer onda jednog dana to pukne, znači onda samo ta osećanja pošto su se dugo skupljala u sebi odjednom puknu. Takođe počnite zahvaljivati na stvarima koje imate. Ima jedna izreka: " Ko ne ceni ono što ima, neće ceniti ni ono što želi. " Ova izreka je stvarno istinita, ako ne ceniš ono što imaš nećeš ceniti ni ono što želiš kad to dobiješ. Kada cenite stvari onda isto tako privlačite pozitivnu energiju i još pozitivnih stvari. :-)

Коментари

  1. Zanimljiv post!
    Imaš vrlo lijep stav na ovu temu.Nemam problema s negativnom energijom u životu,nikad ne držim nešto u sebi pa sam eto što se tiče toga na ljepšoj strani!
    :)
    Uniquisi

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. hvala ti puno, mnogo mi znači. drago mi je da si na lepšoj strani, pozitivna strana je mnogo bolja nego negativnija, više uživamo u životu onda. :-)❣️

      Избриши
  2. Potpuno se slažem s tobom. Ja se rešavam negativne energije uglavnom afirmacijama i one odmah deluju. Odlično si napisala ovaj post! ❤️

    ОдговориИзбриши
  3. Stvarno lepo napisan post. Koristan pogotovo za danasnje tinejdzere, mada i za ljude svih uzrasta. Zaista zrelo razmisljas, sto je odlicno :)
    https://mellowcent.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  4. Draga Milice, ovo je post za svaku pohvalu i smatram da bi svi trebali da ga pročitaju. Veoma poučan i koristan. Iskreno, ns slici djeluješ jako mlada pa sam se malo i iznenadila na ovako zrelo razmišljanje, no drago mi je da ima i takvih.
    Želim ti lijep dan, draga!

    ОдговориИзбриши
  5. Odlican post koji je svima koristan... U svijetu bas treba puno vise pozitive i super mi je to sto ti na ovaj nacin to pokusavas promjeniti :)
    Novi post pa ostavi komentar i klikni na linkove na kraju ako mozes :)
    --> http://beautyshapes3.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  6. Super post! Jako mi se sviđaju savjeti koje si dala,mislim da su jako korisni jer i sama ponekad dobijem te neke nalete negativne energije,kao i svi ostali,ali mislim da je bitno znati to kontrolirati,a ti si ovdje dala super savjete! Zanimljiv post,svakako!
    novi post je na blogu:https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови